Blog

Workshop - Tècniques decoratives sobre porcellana

El curs serà una introducció al món de la porcellana. 
Diferents maneres de modelar-la i possibles decoracions
(relleus, esgrafiats, textures, colors, …)

 

 

5 i 6 de maig de 2014

Escola d'Art del Treball
Taller de Ceràmica

Compte d'Urgell, 187 (Edifici 21)
Recinte de l'Escola Industrial
08036 - Barcelona
Tel.: 93 321 90 66
a8042354@xtec.cat

 

 

Cossi I i Cossi II - Eulàlia Oliver

Aquesta exposició es gesta després de tenir lloc un taller de treball amb paper que l'A-FAD i el Museu Moli Paperer de Capellades van organitzar pels socis de l'A-FAD. Multidisciplinari com sempre, varen assistir al taller, artistes i artesans de diferents especialitats. Un temps després de l'experiència i fruit de la col·laboració entre ambdues entitats es va impulsar l'exposició que s'inaugurà el passat 12 de gener i que romandrà oberta fins el proper 9 de març.

bols de porcellana texturats

 

 

Amb la clausura d'aquesta tercera edició del CraftRoom es van donar a conèixer els guanyadors dels premis als millors estands, el primer va correspondre a Taller Bugambilia, el nostre taller. 

Volem agrair des de aquí aquesta menció i esperem tornar a participar en la pròxima edició del CraftRoom.

Com en les edicions anteriors aquest any tornarem a estar presents al CraftRoom que organitza el Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya.

CraftRoom 2013 es la tercera edició d'aquest aparador de l'artesania catalana i estrena una nova localització a l’edifici Disseny Hub Barcelona de la Plaça de les Glories.

Del 29 de novembre a l'1 de desembre. Horari: Divendres 29 de novembre de 15h a 21h, Dissabte 30 de novembre de 10h a 21h, Diumenge 1 de desembre de 10h a 20h

El curs es una introducció al món de la porcellana, una pasta de característiques ben diferents a les altres pastes ceràmiques, tant en la manera de treballar-la com en les possibilitats que ofereix.

Veurem les diferents maneres de modelar-la manualment, treballarem el disseny de les peces en la forma i volum, les possibles decoracions (relleus, esgrafiats, textures etc.) i l’aplicació de colors, bé amb esmalts tradicionals per la porcellana o amb altres técniques.

HUMAN RIGHTS INSTALLATION 1 - TALLER BUGAMBILIA

Exposada a la sala de l’ACC (Barcelona 2012) i a CERCO (Saragossa 2011)

 

La instal·lació és un petit clam en contra de la vulneració que encara avui, en ple segle XXI, pateixen els drets més bàsics de les persones en molts indrets del món, drets recollits per l'ONU en la "Declaració Universal dels Drets Humans" publicada el 1948 en resposta a les barbaritats comeses durant la II Guerra Mundial. A través del nostre particular mitja d’expressió, la ceràmica, intentem reflexionar i fer reflexionar sobre aquesta situació.

 

 

practica abierta

Aquest passat divendres, 10 de maig, hem anat a la inauguració de YOGAIA que, com diuen els seus promotors, vol ser un lloc per compartir el ioga: la pràctica física, el coneixement i la manera de viure que comporta. Un espai de trobada on fer-hi concerts, xerrades, conferències o cursos i així crear sinergies amb altres professors i amb el món de la cultura, però també un lloc pel recolliment i el silenci. 

Explorar noves formes de presentar el menjar. Es presenta FOODWARE, una exposició de diferents productes per un context de restauració i cuina. Es un conecpte que neix de productes que volen trobar solucions per vestir el menjar. Es  poden trobar productes d'Apparatu, Entresuelo 1A, Ernest Perera, Granada Barrero, Guillem Ferran, Ivet Bazaco, Alberto Arza & Joan Rojeski, Luesmavega i Taller Bugambilia.

http://www.foodware.tk